HTML

Game-World

Game-World

Friss topikok

  • B Dániel: nézzél rá andrew a címkékre! a 2.at! (2008.04.24. 22:03) Frissítés
  • B Dániel: én 4est irtam matekból! :P (2008.04.23. 22:48) Frissítés
  • Simar: :D okés :DD (2008.04.23. 18:04) Frissítés
  • B Dániel: már mitn hog-hogy kire voksoltam? :D (sapnyol nagy díj??) (2008.04.21. 21:58) Call of Duty 3
  • Simar: ;) várom a többi kommentet is! és ha tudjátok, akkor osszátok meg minnél tömbb emberrel a BLOGOMAT... (2008.04.21. 15:58) Call of Duty 2

Archívum

FIFA 08

2008.04.21. 10:24 :: Simar

Az évente megjelenő FIFA sorozat a 2006-os rész debütálásáig folyamatos lejtőn volt, közeledett a nagy pöce felé, a World Cup-os darabja szó szerint játszhatatlan volt. Azonban pár éve már az EA Sports is belátta, hogy nagyot kell domborítaniuk, ha életben akarnak maradni a Pro Evolution Soccer mellett, és folyamatosan csinosítgatták a játékmenetet, munkájukat megkoronázandóan pedig üzembe helyezték a nextgen engine-t. Az újgenerációs játékkonzolokhoz írt grafikai motor teljesen megváltoztatta a FIFA-t, a PC-s verziókkal összehasonlíthatatlan minőséget nyújtott, és miközben számítógépen még most is az öreg motor duruzsol, addig PS3-on és X360-on egyre csinosabbá és élvezetesebbé válik a FIFA.
Játék indul, rövid licensz információk, profil létrehozás, nyelv kiválasztás, és egyéb rutinfeladatok, és már indul is a tréning. Micsoda? Máris focizunk? De hát még nem is csináltunk semmit! Nos, nekünk is kellett egy pár másodperc, hogy megvilágosodjunk, a FIFA 08 új töltőképernyője nem más, mint egy villám tréning mód, amiben Ronaldinho-val parádézhatunk egyet az üres gyepszőnyegen. Third person kameranézet, kedvenc szamárképű játékosunk a kapuval szemben, és amíg tölt a játék, mi kipróbálhatunk egy-két cselt, trükköt, és gyakorolhatjuk a kapura rúgást. Nem semmi megoldás, jobb mint fél percig nézni a pörgőforgó „Loading, please wait. Saving Content, do not turn off your Xbox 360 console” feliratot!
Az első meglepetésből felocsúdva lessük meg, milyen lehetőségeket kínál a főmenü. A régen igen kreatívan Kezdőrúgásra fordított Quick Match most is megvan, de már rutinosak vagyunk, tudjuk jól, hogy itt lehet gyorsmeccset játszani. Vannak nemzeti válogatottak, mindenféle osztályhoz és ligához tartozó klubcsapatok, MLS bénák, valamint Világválogatott is. Ha belegondolunk ez utóbbi lényegébe, és tényleges szerepébe, akkor vajh’ egy Emberiség-Marslakók elleni rangadón őket küldjük majd pályára? Na mindegy. Kezdőrúgást (vagyis gyorsmeccset) egy konzolon összesen négyen játszhatunk, ilyenkor két-két ember oly módon játszik egymás ellen, hogy mindenki egy-egy játékost irányít a csapatából. Abszolút nem ide tartozik, de a menü böngészésére és a cikk párhuzamos fogalmazása közben nagyszerű zenéket hallottunk, a FIFA idei tracklistje fantasztikus lett, valóságos késztetést éreztünk rá, hogy lerippeljük a slágereket!

Szólj hozzá!

Címkék: fifa 08

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása